Musango Safari Camp

Lake Kariba

Musango Safari Camp, Lake Kariba ***+

Musango Safari Camp is een privé Wilderness Retreat op een eiland in Matusadona National Park in Lake Kariba en biedt uitzicht op de Ume rivier en de Matusadona Mountains.

Hosts Steve en Wendy Edwards garanderen te allen tijde persoonlijke aandacht en is bij Lake Kariba de enige accommodatie welke door de eigenaar zelf gerund wordt.

De accommodatie bestaat uit 6 grote twee luxe safari tenten, elk met een en-suite badkamer welke gebouwd is van natuursteen. Verder zijn er twee grote honeymoon suites met privé zwembad en ook eigen veranda.

De tented kamers liggen tussen de veel schaduw biedende bossen en hebben allen een uitzicht op het oosten over Lake Kariba richting de opkomende zon en de bergen van Matusadona. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit met name een zwembad, een bar en een lounge. Heerlijk om de heetste uurtjes van de dag bij door te brengen.

Bij Musango Safari Camp staat een professionele gids tot uw beschikking. De gids is tevens ook een goed fotograaf en ornitholoog. Hij zal zorgen dat het u aan niets ontbraakt tijdens uw verblijf.

Activiteiten die u kunt ondernemen zijn: wandelsafari’s, game drives, bootsafari’s, kanoën, culturele dorp bezoeken, bezoeken aan het baby zwarte neushoorn weeshuis, dinosaurus fossiel excursies, vissen en vogelsafari’s.

Boek uw verblijf bij Musango Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin