Mwagusi Safari Camp

Ruaha National Park

Mwagusi Safari Camp, Ruaha NP ****

Mwagusi Safari Camp is een kleinschalige luxe kamp met een comfortabele uitstraling en ligt in het noordoosten van Ruaha NP op de oever van de Mwagusi rivier.

De afgelegen ligging in de schaduw van palmbomen en vijgenbomen in een rotsachtige omgeving staat garant voor een mooie bushbeleving.

Chris Fox heeft, als oprichter/eigenaar, ervoor gekozen om het kamp voornamelijk op te bouwen uit natuursteen met houten elementen en met riet afgewerkte wanden. Alles is afgewerkt met veel oog voor details.

Mwagusi Safari Camp bestaat uit 13 luxe ruime tenten welke zijn gebouwd op een verhoogd platform en voorzien van een riet gedekt dak. De tenten bieden veel privacy en liggen verspreid langs de rivieroever.

De tenten zijn comfortabel ingericht met bedden en nachtkastjes. Alles is zoveel mogelijk gemaakt van lokaal gevonden hout, aangevuld met veel kleurrijke materialen.

De en-suite faciliteiten bestaan uit een grote badkamer ingericht met douche, wastafel en toilet. Ook hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke elementen zoals rivierstenen en sisalmatten.

Op de veranda staat een loungebank en een hangmat waarvandaan u de wilde dieren kunt observeren.

Mwagusi Safari Camp oogt enigszins rustiek. Maar de combinatie van de details, de ligging, de service en de “know how” van de gastheer maken Mwagusi tot een van de betere keuzes in Ruaha NP.

De gemeenschappelijk ruimtes bestaan uit een lounge, bar en restaurant met uitzicht op de rivieroever. Het diner kan op diverse plekken, in de bush of op de over van de rivier, worden geserveerd. Afhankelijk van uw wensen, het seizoen en uw wensen. Het diner wordt vanzelfsprekend voorafgegaan door een sundowner bij het kampvuur.

Als activiteiten biedt Mwagusi Safari Camp game drives en bushwandelingen aan.

Boek uw verblijf bij Mwagusi Safari Camp bij  Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin