Nanzhila Plains Safari Camp, Zambia

Kafue National Park

Nanzhila Plains Safari Camp, Kafue NP ***

Nanzhila Plains Safari Camp

Nanzhila Plains Safari Camp ligt in Kafue National Park en is een eenvoudig maar elegant safari kamp dat de geest van het oude Afrika herbergt in een heerlijk rustige omgeving.

Het kamp is de meest zuidelijke lodge van Kafue National Park en ligt daarmee het dichtst in de buurt van Livingstone en de Victoria Watervallen. Ideaal om als eerste stop te dienen voor uw bezoek aan het mooie wildlife gebied, Kafue National Park.

De ingang van het park ligt op een comfortabele drie uur rijden van Livingstone. Voor degenen die in willen vliegen, Ngoma airstrip is per chartervlucht slechts een uur verwijderd van Livingstone.

Nanzhila Plains Safari Camp bestaat uit maar drie rustieke en-suite safari tenten en drie en-suite chalets.

CHALETS
De 3 chalets bieden elk plaats aan twee gasten en zijn gelegen langs een boomgrens met vrij uitzicht hebben op de omgeving. Hier heerst rust en kalmte. De eigen badkamer van het chalet omvat een warme en koude douche, toilet en dubbele wastafels.

SAFARI-TENTEN
De 3 safaritenten in meru-stijl bieden plaats aan 2 personen per tent. Ze beschikken over en-suite voorzieningen zoals een apart eigen toilet, een wastafel en warme en koude doucheruimtes voor meer privacy en bieden een fantastisch uitzicht op de bush.

De verlichting wordt door middel van zonne-energie tot stand gebracht en warm water wordt geleverd door boilers.

De gemeenschappelijk ruimte wordt gebruikt als lounge, bar en u geniet er van de maaltijden. Een ideale plek om met andere gasten samen te komen en om verhalen en ervaringen met elkaar te delen onder een fraaie sterrenhemel.

Doordat het kamp zich midden in de natuur bevindt, moet u zich niet verbazen wanneer u onverwachtse bezoekjes krijgt of de geluiden van dieren van nabij hoort!

De ontbijt-, lunch- en dinertijden zijn flexibel. Zo kunt u gemakkelijk de dag inplannen zoals u wilt. Nanzhila Plains Safari Camp biedt daarnaast ook activiteiten aan zoals wandelsafari’s, nachtsafari’s en natuurlijke de game drives in open safari voertuigen.

Boek uw verblijf bij Nanzhila Plains Safari Camp via Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin