Ndutu Wilderness Camp

Ndutu Area

Ndutu Wilderness Camp - Ndutu ****

Ndutu Wilderness Camp is een comfortabel en intiem tented camp dat ligt binnen de Ngorongoro Conservation Area. Ndutu Wilderness Camp ligt in de periode december tot en met maart in het Ndutu gebied wat zich dan mag verheugen op de aanwezigheid van de migratie.

Ndutu Wilderness Camp is een mobile tented camp en verplaatst zich in het kielzog van de migratie naar de Serengeti. Ndutu Wilderness Camp bestaat uit tien smaakvol ingerichte tenten, met een eigen douche en eco-vriendelijk toilet. Ndutu Wilderness Camp gebruikt zonnepanelen voor de verlichting in de tent en olie lampjes verzorgen de sfeerverlichting in het kamp en bij de tenten.

De professionele staf van Ndutu Wilderness Camp staat altijd klaar om uw wensen te vervullen. Tijdens onze studiereis hebben we erg genoten van Ndutu Wilderness Camp en de voortreffelijke keuken die gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt. De maaltijden worden geserveerd in een grote mess tent en de gemeenschappelijke lounge en een bar is een geweldige plek om te ontspannen in de koelere avonden. Hoewel Ndutu Wilderness Camp zowel in de avond als in de vroege ochtend zorgt dat een kampvuurtje wat voor een intieme sfeer zorgt. Niets is zo lekker dan vlak voor zonsopkomst met een eerste kopje koffie samen met de bush bij het kampvuur wakker te worden alvorens op game drive te gaan. 

Ndutu Wilderness Camp mag zich regelmatig verheugen op het bezoek van wilde dieren. Maasai krijgers zijn oplettende bewakers en zorgen voor uw veiligheid. Ndutu Wilderness Camp is een exclusief, maar eenvoudige doch uitstekend georganiseerd tented camp en kunnen we zeer aanbevelen voor degenen die niet graag in grote lodges en hotels zitten.

Boek uw verblijf bij Ndutu Wilderness Camp bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag