Nehimba Safari Lodge

Hwange National Park

Nehimba Safari Lodge, Hwange National Park ***+

Nehimba Safari Lodge is een exclusief safari camp voor fotografie en ligt in een privé concessie in het grootste park van Zimbabwe, zijnde Hwange National Park.

In dit afgelegen en tot voor kort onontdekt gebied ligt de beroemde en natuurlijke Nehimba Seep pan samen met veel andere pannen. Nahimba ligt daarmee in een wild en ongerept paradijs en op een van de grootste privé wildlife grondgebieden in Hwange NP. U kunt hier genieten van de dieren die hier rondlopen en zich vrij kunnen bewegen tussen Hwange NP en de concessie.

De accommodatie beschikt over 7 ruime chalets, elk gelegen op een teak dek en riet gedekt. Alle chalets bij Nehimba hebben elegante en-suite badkamers. Verder beschikt Nehimba over een zwembad waar u lekker verkoeling kunt vinden tijdens de hete uurtjes van de dag. Om een gezellig kampvuur kunt u heerlijk de dag nog eens laten passeren alvorens of nadat u genoten heeft van een heerlijke maaltijd in de eetzaal of onder de fraaie Afrikaanse sterrenhemel.

Activiteiten bij Nehimba zijn game drives in een open 4×4 voertuig naar onder andere de Nehimba Seep en night game drives om u kennis te laten maken met de dieren die zich vaak pas laten zien zoals de hyena, jakhals, porcupine, genet, civet en met een beetje geluk luipaard of een leeuw op jacht. Gasten van Nehimba kunnen ook genieten van wandelsafaris.
Onder begeleiding van een gewapende gids benaderd u dieren en leert u meer over de omringende vegetatie en ecologie.

Boek uw verblijf bij Nehimba Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin