Ngoma Safari Lodge

Chobe Forest Reserve 

Ngoma Safari Lodge ****+

Ngoma Safari Lodge ligt in het noorden van Botswana in het Chobe Forest Reserve aan de westelijke grens van het Chobe National Park en biedt een prachtig uitzicht over de Chobe Rivier.

De lodge ligt ongeveer 55 km van Kasane en is slechts 135 km van de machtige Victoria Falls in Zimbabwe verwijderd.

De 8 suites hebben een open, ruime woonkamer, badkamer en buitendouche, plafondventilatoren, airconditioning, minibar en een koffie-keuken. Elke suite biedt een spectaculair uitzicht op de rivier en met een beetje geluk kunt u vanuit de kamer, de beroemde Chobe olifanten, zebra’s en buffels zien op de uiterwaarden van de Chobe rivier.

Het hoofdgebouw is gebouwd rond een enorme baobab, met uitzicht op de Chobe Rivier. Daar vindt u de receptie, lounge, eetzaal, bar en een cadeauwinkel. Daarnaast zijn er een zwembad, een zonneterras en een uitkijk platform aanwezig.

Culturele ontmoetingen en interacties met de omliggende gemeenschappen zijn mogelijk. Ook een bezoek aan de plaatselijke school, kliniek en het dorp is via de lodge te regelen.

Ngoma Safari Lodge is gelegen buiten het park en er zijn zodoende wandelsafari’s en night damedrives toegestaan. De activiteiten zijn ondermeer: wandelsafari’s (vergezeld van een gewapende gids), game drives, vogels kijken, het verkennen van het Chobe National Park en boottochten op de Chobe Rivier.

Boek uw verblijf bij Ngoma Safari Lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin