Ngurdoto Lodge 

Arusha

Ngurdoto Lodge, Arusha ****

Ngurdoto Lodge ligt op slechts een steenworp afstand van Arusha National Park en op een hoogte van bijna 1400m. Ngurdoto beschikt over gezellige bungalows en een fraai hoofdgebouw met een koloniale uitstraling.
Vanaf het grondgebied van Ngurdoto Lodge heeft u een fraai uitzicht op Mount Meru en bij helder weer ook op de sneeuwbedekte Kilimanjaro.

Ngurdoto Lodge beschikt over een grote ruime tuin wat een grote aantrekkingskracht heeft op vogels en is rustig gelegen. Een langer verblijf in Ngurdoto Lodge is ideaal voor dagtrips in Arusha NP en voor korte excursie mogelijkheden.

Bij het zwembad van Ngurdoto Lodge kunt u heerlijk relaxen. Arusha National Park is zo dichtbij, met regelmatig het geluid van hyena’s op de achtergrond, en biedt een rijke verscheidenheid aan wilde dieren en is een paradijs voor wandelaars. Uitstapjes naar de nabijgelegen dorpjes, boerderijen en markten geven een uitstekend inzicht in het leven van de Wameru stam en een bezoek aan een koffie-boerderij of wandelsafari’s met de Maasai zijn een paar van de vele opties die beschikbaar zijn voor gasten van Ngurdoto Lodge .

Boek uw verblijf bij Ngurdoto Lodge bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag