Nkonzi Camp

South Luangwa NP

Nkonzi Camp, South Luangwa NP ***

Nkonzi Camp ligt diep in het hart van South Luangwa National Park en ver weg van andere accommodaties. Vanaf het moment dat je de tent uitloopt, ben je meteen op safari in een van Afrika’s mooiste safaribestemmingen.

Het seizoensgebonden mobile bushkamp en is jaarlijks geopend van 1 juni tot 31 oktober. Tijdens het regenseizoen is Nkonzi ontoegankelijk.

Nkonzi Camp is met vier tenten een klein intiem camp en biedt maximaal aan maar 8 gasten plaats.

Omringd door ongerepte vlaktes en eeuwenoude bossen ligt Nkonzi daarmee in een van de minst bekende, maar nog steeds lonende, gebieden in South Luangwa National Park.

De wandelsafari’s beginnen en eindigen in het kamp. De game drives bij Nkonzi Camp brengen u, afhankelijk van het gedrag van de wilde dieren, naar de diverse ongerepte natuurgebieden van dit fraaie park. Natuurlijk is het ook hier mogelijk om de auto uit te stappen en op wandelsafari te gaan wanneer er iets interessants te zien is.

Nkonzi Camp ligt ver van de gebaande paden en omdat er na zonsondergang geen of nauwelijks licht is, ligt Nkonzi perfect om de mooie sterrenhemel te bekijken.
Ondanks de afgelegen ligging, ligt de ingang van South Luangwa National Park op niet verder dan 45 minuten rijden. De transfer vanaf het vliegveld van Mfuwe is ongeveer 1,5 uur rijden.

De authentieke en rustieke safari-tenten zijn een perfecte combinatie safari van comfort met de charme van een verblijf in de bush. Elke safaritent beschikt over een eigen en-suite openluchtbadkamer, houten bedden, canvas safaristoelen en de verlichting is op basis van zonne-energie.

Omdat het kamp zo diep in het nationale park ligt en het camp afhankelijk is zonne-energie en kaarsen, zijn de oplaadvoorzieningen beperkt. Verder is er ook geen mobile bereik en zijn er geen internetmogelijkheden.

Boek uw verblijf bij Nkonzi Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin