Nkwali Camp, South Luangwa NP

South Luangwa NP, Zambia

Nkwali Camp, South Luangwa NP ****

Nkwali Camp ligt afgelegen op de oever van de Luangwa River in South Luangwa National Park.

Nkwali kent een ingetogen elegantie en een uitstekende service. De oevers van de Luangwa River heeft grote aantrekkingskracht op de dieren en er worden vaak luipaarden gespot. Tevens biedt de oever een spectaculair uitzicht op de omliggende gebieden.

Nkwali Camp ligt op de grens van South Luangwa National Park. Vanaf hier is het ideaal om de omliggende bush te verkennen. Ebbenhouten bomen domineren de gemeenschappelijke ruimte van het kamp. Zo ook de bar waar onder het genot van een koel drankje kunt genieten van het zicht op de rivier en de zonsondergang.

Nkwali beschikt over zes rustieke doch luxe chalets met een fraai uitzicht op de rivier. Elke chalet beschikt over een ventilator, een klamboe, een kluisje, een en-suite openlucht badkamer met douche en een terras met zitje.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een restaurant, bar en zwembad. Opvallend is de aandacht voor detail en service van het team. Samen met de ligging en de gehele atmosfeer en uitstraling maakt het dat Nkwali een fantastische verblijfplaats is.

De activiteiten bij Nkwali bestaan uit game drives, wandelsafari’s onder begeleiding van een professionele gids en een dorpsbezoek aan Kawaza.

Boek uw verblijf bij Nkwali Camp bij voordelig Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvicor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin