Nsefu Camp, Robin Pope Safaris, Zambia

South Luangwa NP

Nsefu Camp, South Luangwa NP ****

Nsefu Camp ligt in de exclusieve Nsefu-sector aan de prachtige oevers meander van de Luangwa River in South Luangwa NP.

Gebouwd in 1951 liggen de zes klassieke rondavels van Nsefu zijn in 1951 gebouwd en staan nog steeds op dezelfde plaats in de oorspronkelijke stijl. Met de zes rondavels kan het kleinschalige safarikamp maximaal twaalf gasten verwelkomen.

Elke rondavel biedt uitzicht op een van de mooiste vergezichten in South Luangwa National Park en zijn voorzien van een airco, een klamboe, en-suite badkamer met douche en terras inclusief zitje.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een restaurant en bar. Het restaurant, waar smaakvolle maaltijden worden opgediend, biedt uitzicht op de rivier waar met grote regelmaat olifanten oversteken.

Ontdek de rijke natuur en de grote getallen wild in het park middels een game drive of begeleide wandelsafari. Nsefu is het eerste safarikamp van Zambia en is hierdoor doordrenkt met geschiedenis. “There are many stories to tell.”  De exclusiviteit en het comfort van de kamers in combinatie met uitstekende service maken een verblijf hier onvergetelijk.

De activiteiten bestaan uit game drives, wandelsafari’s onder begeleiding van een professionele gids en een bezoek aan een lokaal dorp en de Tribal Textiles Market.

Boek uw verblijf bij Nsefu Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin