Ntwala Island Lodge

Chobe River Front - Namibie

Ntwala Island Lodge, Namibië zijde *****

Ntwala Island Lodge is de meest ongerepte en afgelegen bestemming bij Chobe National Park.

Ntwala Island Lodge is gelegen op een cluster van eilandjes binnen de Mambova stroomversnellingen en waar twee machtige Afrikaanse rivieren – de Zambezi en Chobe – samenkomen.

De lodge ligt op slechts 80 km stroomopwaarts van Victoria Falls. Witte stranden en palmbomen zorgen voor de romantiek en logenstraffen het feit dat deze lodge in Afrika ligt! De lodge bestaat slechts uit vier ultra luxe ingerichte suites welke allen kunstzinnig zijn ingericht.

Elke chalet bezit privé zwembad omringd door wit zand en een fraai dek. Tevens beschikt u over een binnen- en buitendouche, alsmede een privé-sala met veel privacy. Elke suite beschikt over een eigen boot en gids voor individuele keuzevrijheid, flexibiliteit en privacy.

De gemeenschappelijke ruimtes beschikken over een indoor- en outdoor lounge en restaurant met een open haard, een bibliotheek en wijnkelder. De activiteiten zijn meestal gericht op water staan onder begeleiding van een privé gids.

De activiteiten die worden aangeboden zijn motorboot excursies, Chobe Rivier cruises, vliegvissen, wandelingen en culturele dorp bezoeken. Vogels zijn in de omgeving van de lodge prominent aanwezig en vanwege de bijzondere habitat zijn er ook zeldzame vogelsoorten te spotten.

Boek uw verblijf bij Ntwala Island Lodge bij Going Africa Safaris

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin