Nyamatusi Camp

Mana Pools

Nyamatusi Camp, Mana Pools ****+

Nyamatusi Camp is het nieuwe camp van African Bush Camps en ligt diep in de wildernis van Mana Pools.

Nyamatusi Camp ligt aan een van de oudste rivieren ter wereld en een van de wildste en meest afgelegen delen van Afrika. Nyamatusi is kleinschalig en biedt de gasten een authentiek uitzicht op het oude ongerepte Afrika.

Het luxe design is traditioneel met de omgeving als inspiratiebron. Op subtiele wijze neemt het ontwerp het element water op en is een eerbetoon aan de verbazingwekkende schoonheid van de machtige Zambezi-rivier.

De accommodatie bestaat uit zes luxe tentsuites met een ononderbroken uitzicht op de rivier en de aan de overkant gelegen heuvels in Zambia (Lower Zambezi) en bevestigen het gevoel van een afgelegen ligging. In het wildrijke Mana Pools kunt u de dagen doorbrengen met wandelsafari’s om in voetsporen van oude ontdekkingsreizigers te treden en om de sporen van olifanten te volgen.

Vanuit het kamp gaat u verder ook op zoek naar de wilde dieren via game drives en kanosafari’s. Vergaap u aan de ongelooflijke bezienswaardigheden en geluiden van een van de laatste overgebleven wildernisgebieden van Afrika.

Voor families is er Nyamatusi Mahogany welke bestaat uit twee familie-suites en zijn gelegen onder de Mahogany trees.

Boek uw verblijf bij Nyamatusi Camp bij Going Africa Safaris,

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin