Osupuko Lodge

Tarangire NP

Osupuko Lodge, Tarangire NP ***+

Osupuko Lodge ligt ten westen van Tarangire NP en dicht bij de gate. Osupuko Lodge is nog een jonge lodge. Vanuit Osupuko Lodge heeft u uitzicht op een kleine groene valley en een rivier welke tevens de grens van Tarangire NP vormen. Osupuko Lodge betekent in het Masai dan ook “het groene land”.

Tijdens onze inspectieronde voor accommodaties in Noord Tanzania was Osupuko Lodge in de betreffende prijsklasse in de Tarangire regio een prettige verrassing. De moderne bandas zijn gebaseerd op de hutten van de masai, de zogenaamde manyatta. De bandas van Osupuko Lodge beschikken allen over een privé terras en hebben allen uitzicht op de valley en de rivier. Fraaie baobab bomen completeren het uitzicht.

Osupuko Lodge krijgt regelmatig bezoek van wilde dieren waaronder olifanten. Bij sommige bandas van Osupuko Lodge loopt het pad van de olifanten vlak langs het terras.

Het hoofdgebouw van Osupuko Lodge, bestaande uit een bar, restaurant en lounge, is aan de voorkant geheel open en beschikt teven over een fantastisch uitzicht. In de rustieke stoelen, welke gemaakt zijn van het hout van dhows, kunt u heerlijk relaxen. Een groot terras met een groot zwembad bieden u de kans om heerlijk af te koelen op het meest hete moment van de dag.

De kamers Osupuko Lodge zijn tevens rustig maar fraai ingericht met gevoel voor detail. Een airconditioning of ventilator zorgen voor de verkoeling. Verkoeling die u ook kunt krijgen onder de buiten douche waarover elke banda beschikt naast de reguliere en-suite faciliteiten. Alle bedden zijn zo opgesteld dat er vanuit het bed een fraai uitzicht is.

Voor degene die op huwelijksreis is, heeft Osupuko Lodge een speciale verrassing welke we hier niet gaan verklappen. Maar de verrassing is uniek in zijn aard.

Naast de reguliere game drives in het park, is het ook mogelijk om bij Osupuko Lodge optioneel met een masai door de nabije omgeving van de lodge te wandelen en naar de rivier. Tevens is de omgeving van Osupuko Lodge beslist aan te bevelen voor vogelliefhebbers.

Boek uw verblijf bij Osupuko Lodge bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag