Pioneers Victoria Falls

Victoria Falls

Pioneers Victoria Falls, Victoria Falls ***

Pioneers Victoria Falls is het in 2020 geopende nieuwste juweeltje in een betaalbare prijsklasse dat beschikbaar is in Victoria Falls, Zimbabwe. Gelegen op slechts 2,5 km van de majestueuze Victoria Watervallen in een rustige woonwijk, ligt deze accommodatie op een ideale locatie.

Pioneers Victoria Falls beschikt over een nostalgische uitstraling uit het tijdperk van de ontdekkingsreizigers (pioniers). De combinatie van een klassieke uitstraling met moderne voorzieningen zorgt ervoor dat aan alle eisen van de hedendaagse reiziger wordt voldaan.

Gelegen in weelderige tuinen met prachtig onderhouden gazons, is deze lodge met vijftig kamers een geweldige optie voor diegenen die waarde hechten aan comfort en elegantie. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht in een klassieke stijl en hebben allemaal een duidelijk en open uitzicht op de tuin.

De kamers zijn met comfortabele meubels ingericht en zijn allemaal voorzien van airconditioning, ventilatoren, kluisjes, muskietennetten en koffie- en theefaciliteiten. Elke kamer beschikt verder over een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en een dubbele wastafel. Voor families is er de beschikking over vier familiekamers.

Het centrale gedeelte van Pioneers Victoria Falls kent ook een klassieke inrichting en geven u onmiddellijk een buitengewoon gastvrij gevoel met een serene en stijlvolle lounge.

De eetruimte is nostalgisch van aard en uitnodigend. Als gast heeft u de mogelijkheid om te ontspannen en dineren op het ruime en uitgestrekte terras, met uitzicht op weelderige tuinen.

Alle ruimtes hebben plafondventilators en zijn mooi afgewerkt. Er is een grote bar in de stijl van een saloon waar koude en warme drankjes worden geserveerd. Voor de moderne reiziger is wifi belangrijk en dit is overal in de lodge beschikbaar.

In de weelderige tuin staan twee zwembaden tot uw beschikking om af te koelen. Daarnaast zijn er een spa, een tv-kamer en een vergaderruimte beschikbaar op het terrein.

Pioneers Victoria Falls streeft ernaar om zoveel mogelijk milieuvriendelijk te zijn. Zorgvuldig geplaatste zonnepanelen worden gebruikt om de kracht van de zon te benutten en om te zetten in schone energie. Hoewel de accommodatie nog niet helemaal zelfvoorzienend kan zijn op basis van zonne-energie is er ondersteuning door een generator als noodvoorziening.

Service staat bij Pioneers Victoria Falls hoog in het vaandel. Eigenaar, senior managementteam en elk personeelslid vormen tezamen het vriendelijke en gastvrije team dat voor u klaar staat. Samen zorgen ze ervoor dat u zich, tijdens uw verblijf, welkom en comfortabel voelt. Kortom, een geweldige nieuwe plek om in het charmante stadje Victoria Falls te verblijven.

Boek uw verblijf bij Pioneers Victoria Falls bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin