Pom Pom Camp

Okavango Delta

Pom Pom Camp, Okavango Delta ****

Pom Pom Camp ligt in het hart van de Okavango Delta in een privé concessie ten westen van Moremi Game Reserve.

Pom Pom Camp is gebouwd in de klassieke safari stijl en is prachtig gelegen aan een lagune bedekt met waterlelies. Het traditionele en elegante kamp ligt prettig onder de schaduw van enkele bomen en is met 9 luxe Meru safari-tenten (waarvan één familie tent) kleinschalig te noemen. Elke luxe safari tent beschikt over een eigen veranda en en-suite faciliteiten zoals toilet en douche.

Voor het echte gevoel in de bush te leven is het badgedeelte buiten onder de sterrenhemel. Verder hebben all tenten uitzicht op de lagune. De paraffine lampen geven een sfeer van een ouderwets safari experience. Er is namelijk geen elektriciteit in de tenten. Bij het kampvuur of in de mess tent kunt u van uw maaltijden genieten.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een bar, lounge en een zwembad waar u tijdens de warme middaguren met een duik heerlijk af kunt koelen. Voor de hete middaguren is er een koel zwembad beschikbaar en in de avond kunt u ontspannen bij het kampvuur.

Activiteiten bestaan uit dag- en nacht game drives, begeleide wandelsafari’s en mokoro excursies (traditionele kano’s) die allemaal worden begeleid door ervaren gidsen. De stilte van de Okavango Delta, de groene schoonheid van het eiland en de kronkelende waterwegen die uitmonden in de lagune zorgen voor een onvergetelijke safari ervaring. Nijlpaarden en krokodillen kunnen vaak worden gevonden in de diepere lagunes.

Roofdieren zoals leeuwen en luipaarden en vele planteneters waaronder buffels, giraffen, gnoes en zebra’s zwerven door de hele concessie. Met een beetje geluk kunt u ook nachtdieren spotten zoals de serval of genet. Ook voor ornithologen is Pom Pom uitermate geschikt.

Let op: Alle activiteiten zijn seizoensgebonden en afhankelijk van weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd. Begeleide wandelingen en activiteiten in een mokoro kunnen hierdoor, vooral tijdens het regenseizoen als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid, worden beïnvloed.

Boek uw verblijf bij Pom Pom Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin