Pride of the Zambezi

Chobe River Front

Pride of the Zambezi ****

De Pride of the Zambezi is een luxe woonboot op de Chobe rivier.

De Pride of the Zambezi ligt voor anker dicht bij de ingang van Chobe Nationaal Park. Vanaf het dek kunt uitkijken naar de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, adembenemende zonsopgangen en zonsondergangen en genieten van de visserij op de Zambezi rivier.

De boot ligt niet ver van de Victoria Watervallen (een van de zeven natuurwonderen van de wereld) en is een ideale en luxe accommodatie geschikt voor maximaal 10 passagiers welke worden ondergebracht in ruime en-suite cabines.

Vijf van de cabines bevinden zich op het onderste dek met een prachtig uitzicht over de rivier, terwijl de hutten op het bovendek zijn voorzien van een eigen veranda. Verder is er de beschikking over een lounge, een eetkamer met een goed gevulde bar (beide met vrij uitzicht op de rivier) en een jacuzzi en twee zonne-terrassen.

De activiteiten omvatten onder andere, vogels kijken, vissen en wilde dieren observeren. Vijf kleine bootjes zijn beschikbaar om te vissen en om de wilde dieren langs de kant van de rivier te bekijken. Game drives in Chobe National Park en dagtochten naar de indrukwekkende Victoria Falls zijn optioneel ook beschikbaar.

Boek uw verblijf bij de Pride of the Zambezi via Going Africa Safaris

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin