Pumulani lodge, Malawi

Lake Malawi

Pumulani lodge, Lake Malawi *****

Pumulani lodge ligt direct aan het strand van Lake Malawi in Lake Malawi National Park.

Met een ligging aan het strand is Pumulani een ultiem luxe accommodatie om uw safari in Malawi (en misschien wel Zambia) af te sluiten. De ligging van Pumulani, op ongeveer drie uur rijden van Lilongwe en op nog geen half uur van Cape Maclear, is perfect.

Pumulani beschikt over 10 luxe en zeer ruime villa’s. Elke villa is individueel ontworpen en gaat harmonieus op in de omgeving zonder het spectaculaire uitzicht over Lake Malawi te verliezen.

De villa’s, met een subtiele ligging tussen de rotsen, verschillen allen van inrichting en bestaan uit een zeer grote slaapkamer en privé-balkon met zitje. Verder zijn de villa’s voorzien van een airco en plafondventilator, een klamboe, koffie- en thee voorziening, een minibar, zitje en eigen badkamer met bad en douche en balkon.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een restaurant, een bar, twee zwembaden en een enorme telescoop. Met deze laatste unieke Malawi Stargazer telescoop kunt u tijdens de avonduren de rijke sterrenhemel verkennen en krijgt u van een kenner uitleg over het sterrenstelsel.

Naast de zwembaden is het ook mogelijk om van het privé-strand gebruik te maken om van Lake Malawi te genieten of om te snorkelen. Het mooiste uitzicht over Lake Malawi heeft u echter vanuit de infinity pool.

Pumulani biedt ook diverse watersport activiteiten aan waaronder; kajakken, waterskiën,  snorkelen of zeilen. Een sundowner op een fraaie Dhow (lokale zeilboot) is een fraaie afsluiten van de dag waarna u onder een rijke sterrenhemel van het diner kunt genieten.

In de directe omgeving van Pumulani is er ook een rijk vogelleven.

Boek uw verblijf bij Pumulani lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin