Ras Kutani

Accommodatie kust Tanzania 

Ras Kutani, Kust Tanzania ****

Ras Kutani ligt ongeveer 35 kilometer ten zuiden van Dar es Salaam aan de kust van Tanzania. Ras Kutani is een prachtige en luxe accommodatie aan een lagune met mangrove en een parelwit zandstrand. Een perfecte combinatie voor een prachtige ligging en een exclusief bounty gevoel en een romantisch verblijf. De omgeving van Ras Kutani wordt gecompleteerd door een fraaie tropische tuin met palmbomen en kleurrijke bougainvillea. Daarmee is Ras Kutani een ideale plek om te relaxen in een oase van rust en privacy. Een waar paradijs wanneer u het vergelijkt met het drukkere Zanzibar.

Ras Kutani beschikt over negen ruim en vrijstaande huisjes met een open constructie. Elke fraai ingericht met een groot bed, een open badkamer met douche en toilet en een grote veranda met heerlijke loungebedden en hangmatten. Voor de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en voorzien van kunst van lokale bewoners. Alle negen huisjes hebben een prachtige ligging aan het strand of de lagune.

Verder heeft Ras Kutani nog vier hogerop gelegen suites. Hierdoor heeft u een adembenemend uitzicht. De jacuzzi op de veranda maken uw romantische verblijf compleet. Wie wil dit niet en ideaal voor een huwelijksreis!

De gemeenschappelijke ruimte van Ras Kutani bestaat uit een kleurrijke open bar en restaurant waar u van een uitstekende service mag genieten. Naast het parelwitte strand beschikt Ras Kutani ook over een fraai zwembad.

Ras Kutani is bij uitstek geschikt om heerlijk te relaxen, uit te rusten en te genieten van de perfecte omstandigheden. Maar als u wilt, dan is het mogelijk om bij Ras Kutani ook wat actievers te ondernemen. Tegen een meerprijs kunt u begeleide wandelingen maken, kayakken in de lagune, snorkelen, paardrijden en eventueel diepzeevissen.
Na een dergelijke activiteit kunt u zich in de Spa weer heerlijk laten verwennen met diverse massages en lichaamsbehandelingen.

Deze accommodatie is het meest aantrekkelijk om te boeken in combinatie met Jongomero Camp en Siwandu Camp. Dit levert de meest gunstige prijscombinatie op.

Deze accommodaties hebben we gecombineerd in de volgende safari.

 Brochure Selous Safari Company

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin