Rhotia Valley Tented Lodge

Karatu

Rhotia Valley Tented Lodge, Ngorongoro Crater - Karatu ***+

Rhotia Valley Tented Lodge ligt halverwege de Rift Valley Escarpment en de Ngorongoro Crater bij het plaatsje Karatu. Rhotia Valley Tented Lodge ligt een paar kilometer van de hoofdweg van Arusha naar de Ngorongoro Crater. Deze kilometers naar Rhotia Valley Tented Lodge voeren u door het echte Afrika en over een avontuurlijke weg. De weg naar Rhotia Valley Tented Lodge loopt tegen de heuvel op en is een slingerende zandweg, langs de terrasvormige velden en de huisjes van de lokale boeren.

Aangekomen bij Rhotia Valley Tented Lodge, ademt u de pure Afrikaanse sfeer in en raakt u sprakeloos door het schitterende uitzicht! Bij Rhotia Valley Tented Lodge kunt u heerlijk ontspannen in een unieke en vriendelijke omgeving met veel privacy alvorens door te gaan op een safari of om heerlijk te relaxen na een lange dag onder de Tanzaniaanse zon.

De zonsondergang bij Rhotia Valley Tented Lodge maakt uw afternoon tea, de sundowner en het romantisch diner op de houten veranda nog specialer. De geluiden van het bos en de lokale vogels completeren de magie die Rhotia Valley Tented Lodge uitstraalt.

Bij Rhotia Valley Tented Lodge kunt u genieten van alle comfort in een typisch Afrikaanse sfeer. Met slechts vijftien en-suite tenten biedt Rhotia Valley Tented Lodge een intieme charme en persoonlijke service. Vanaf de veranda van de en-suite tenten heeft u een fantastisch uitzicht op Rhotia valley of op de uitlopers van het aangrenzende Ngorongoro Crater gebied. Elke ensuite tent van Rhotia Valley Tented Lodge beschikt over een warme douche, een toilet en prima bedden. Elke en-suite tent beschikt over een eigen veranda met uitzicht over het omliggende landschap.

Met een verblijf in Rhotia Valley Tented Lodge, kunt u direct een bijdrage leveren aan het welzijn van de kinderen van de aangrenzende Children’s Home.
De keuken van Rhotia Valley Tented Lodge werkt zoveel mogelijk met producten uit de eigen tuin of directe omgeving.

De lodge is gebouwd met inheemse hardhout en in traditionele Afrikaanse stijl. Rhotia Valley Tented Lodge is daarmee volledig in harmonie met de omgeving. Samen met de persoonlijke en vriendelijke service en de degelijke afwerking zorgt Rhotia Valley Tented Lodge voor een perfect uitgebalanceerde luxe. Een gezellige lounge rond de open haard en de warme decoratieve details completeren het geheel.

Boek uw verblijf bij Rhotia Valley Tented Lodge bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag