Rift Valley Photographic lodge

Rift Valley Photographic lodge, Lake Manyara ***

Rift Valley Photographic lodge ligt in de wereld-beroemde Rift Valley. Rift Valley Photographic lodge ligt daarmee in een geweldig gebied met gewilde safari bestemmingen. Rift Valley Photographic lodge is hoog gelegen en heeft een prachtig uitzicht over Lake Manyara. Daarmee biedt Rift Valley Photographic Lodge bezoekers een ideale uitvalsbasis om Manyara NP en Tarangire NP te bezoeken.

Rift Valley Photographic Lodge is ontworpen met als uitgangspunt een traditioneel Masai dorp maar dan met luxe en met de ruigheid van Afrikaanse schoonheid. Rift Valley Photographic lodge is gebouwd rondom een oude Baobab boom, waarbij elke gemeenschappelijk ruimte is ontworpen als een afzonderlijke eenheid met elke een spectaculair uitzicht over Lake Manyara.

U kunt ontspannen in de lounge, genieten van heerlijk diner in het restaurant of sundowners aan de bar, grenzend aan het dek rond de baobab. Ook vanuit het zwembad is het uitzicht adembenemend. Er is een lager geplaatste boma waar u ‘s-avonds heerlijk bij het kampvuur kunt nagenieten van de afgelopen dag met ook hier weer een mooi uitzicht over Lake Manyra.

Vanaf de gemeenschappelijke ruimtes van Rift Valley Photographic lodge bereikt u over loopbruggen de chalets. Elke chalet heeft een mooi uitzicht, een eigen veranda en een eigen badkamer. De chalets zijn ingericht in een sfeer van de African Bush.

Boek uw verblijf bij Rift Valley Photographic lodge bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag