Rra Dinare

Okavango Delta

Rra Dinare, Okavango Delta ****

Rra Dinare ligt in een privé-concessie in het zuidoosten van de Okavango Delta en grenst aan Moremi Wildlife Reservaat.

Rra Dinare heeft uitzicht op de Gomoti rivier en diens vlaktes en beschikt over acht luxe safari-tenten. In de rietgedekte open lounge kunnen gasten ontspannen en genieten van de natuurlijke omgeving. Vanuit een comfortabele fauteuil of vanuit de bar kan genoten worden van de dieren en vogels in de directe omgeving. Het zwembad en de souvenirwinkel completeren de gemeenschappelijke ruimtes en geven u het ontspannen gevoel.

Het gebied waarin Rra Dinare ligt, ontvangt normaal gesproken als laatste de jaarlijkse vloed van de Okavango Delta en beschikt daarmee in het droge seizoen over de laatste waters in dit gebied waardoor de dieren zich aan de start van het regenseizoen richting Nxai en de Makgadikgadi-pannen verspreiden. Tijdens de droge periode oefent dit gebied dus veel aantrekkingskracht uit op de dieren.

De aanwezigheid van mopane bossen (een favoriete locatie voor dieren tijdens de regens en het vroege droge seizoen), maakt dat dit gebied het hele jaar door een goede wildlife-beleving heeft.

Dieren zoals olifanten, buffels, giraffe, kudu, impala, tsessebe, nijlpaard, krokodil, genet, honey badger en ander wild komt hier voor. Zo ook de roan- en sable-antilopen en de eland die normaal niet in de Okavango Delta regio voorkomen, worden in deze omgeving gezien. De aanwezigheid van de Gomoti rivier, als primaire waterbron, geven ook de leeuw, luipaard, cheeta en wilde hond gelegenheid om naar de rivier te komen om te drinken en te jagen.

Rra Dinare biedt als activiteiten game drives (dag en nacht) aan in auto’s met maximaal zes personen. Tijdens de avondgamedrive is er ook een tracker aanwezig. Tevens worden er seizoensgebonden wateractiviteiten op de Gomoti rivier aangeboden. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er ook begeleide bushwalks mogelijk.

Boek uw verblijf bij Rra Dinare bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin