Rufiji River Camp

Nyerere National Park in Selous Game Reserve 

Rufiji River Camp, Nyerere NP ***

Rufiji River Camp is gelegen aan de oever van de Rufiji rivier en is een van de eerste accommodaties in Nyerere National Park in Selous Game Reserve.

In dit wildrijke gebied ligt het kamp op een prachtige locatie aan de Rufiji rivier met uitzicht op het Beho Beho en het Uluguru gebergte.

Het kamp beschikt over 14 tenten waarvan 3 familie suites. Gelegen op een verhoogt houten platform heeft u vanuit uw tent prachtig uitzicht over de rivier waarvandaan u de zonsondergang kunt bewonderen.

De rietgedekte tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel. Per tent is er de mogelijkheid om een derde bed te plaatsen voor een kind.

De gemeenschappelijke ruimte van Rufiji River Camp bestaat uit restaurant en een bar. Voor de verkoeling op de heetste momenten van de dag, staat een zwembad tot uw beschikking.

De aangeboden activiteiten bestaan game drives en bootsafari’s. Ook is het mogelijke om onder begeleiding van een professionele en gewapende gids een wandelsafari te ondernemen.

Bent u op zoek naar nog meer avontuur? Boek dan voor uw vertrek een meerdaagse fly-camp ervaring. Meer informatie over het fly-campen ontvangt u van ons op verzoek.

Boek Rufiji River Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin