Sable Sands

Hwange National Park

Sable Sands, privéconcessie bij Hwange NP **+

Sable Sands ligt aan de rand van Hwange National Park, op een afgelegen privéconcessie vlak bij de beroemde Dete Vlei en is daarmee de thuisbasis voor de presidentiële olifanten familie.

Er is de beschikking over 11 rondavels die plaats bieden aan maximaal 22 gasten, elke rondavel heeft een speciaal ontworpen dorma (raam in het dak) om de frisse lucht effectief te laten circuleren. Verder beschikt elke kamer over muskietennetten en een eigen badkamer.

Negen van de rondavels beschikken over een douche en wastafels en 2 rondavels beschikken over een bad. Verder is er een rietgedekte gemeenschappelijke ruimte zijnde de “main area” en met een ligging voor de Vlei. Dit heeft als resultaat dat u een fraai uitzicht heeft op de steeds veranderende flora en fauna.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een restaurant, bar en lounge. Het water wordt verwarmd door ouderwetse houten ketels en stroom wordt geleverd door de generator.

De activiteiten zijn dag en nacht game drives in de eigen privé-concessie. Extra activiteiten welke bij Sable Sands beschikbaar zijn, zijn game drives in Hwange National Park (min. 4 personen), overnachten in Mabale Village en een rondleiding bij het Painted Dog Conservation center .

Boek uw verblijf bij Sable Sands bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin