San Camp

Makgadikgadi NP

San Camp. Makgadikgadi *****

San Camp ligt aan de rand van de schijnbaar eindeloze Makgadikgadi zoutpannen. De spectaculaire pannen behoren tot de belangrijkste vlaktes in Afrika.

Het traditionele kamp heeft een romantisch karakter dat wordt aangevuld door de eenzame schoonheid van de zoutpannen.

San Camp bestaat uit zes tenten in Meru stijl met uitzicht op de zoutpan en biedt een maximum aan privacy. De crèmekleurige tenten gaan harmonieus op in hun omgeving. Elke tent beschikt over een en-suite badkamer die met een traditionele bush douche en een flush toilet is uitgerust.

De kamers zijn comfortabel en toch simpel gehouden. De hoge bedden bieden u een prachtig uitzicht op de zoutpan.

De klassieke olielampen zorgen voor verlichting die voor een warme sfeer zorgen. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een eenvoudige witte canvas tent met een lange tafel welke omringd wordt door boekenkasten. Hier liggen ook een paar interessante vondsten uit de omgeving. Tijdens de droge winter maanden (april – oktober), bezoekt u het unieke landschap met quads.

Tijdens een rondleiding op de zoutpannen bezoekt u archeologische opgravingen van fossielen van uitgestorven reuze zebra’s en nijlpaarden en plaatsen die nooit eerder zijn gedocumenteerd.

Veel van de gidsen zijn getrainde zoölogen/geologen die vaak werken aan hun proefschrift. San Camp is een exclusieve wildernis ervaring dat zich richt op de karakteristieken en het leven in de woestijn, zoals de oryx, springbok en de gestreepte hyena’s. Maar ook de geologie, archeologie en antropologie van de Kalahari en de Makgadikgadi.

Let op: Alle activiteiten zijn onderhevig aan seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd.

Boek uw verblijf bij San Camp bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin