Sango Safari Camp, Botswana

Khwai concessie area bij Moremi GR

Sango Safari Camp, Khwai Area - Moremi ***+

Het in juni 2010 geopende Sango Safari Camp ligt schaduwrijk onder de bomen langs Khwai River.

De zes Meru tenten bieden uitzicht over deze prachtige rivier die het hele jaar door water heeft en zodoende veel dieren aantrekt. Khwai River is tevens de natuurlijke grens tussen Moremi Game Reserve en Khwai private Concession.
De naam Sango komt van de oorspronkelijk bewoners van Khwai welke nu ook deels eigenaar zijn van dit kamp.

Het intieme kamp biedt plaatst aan maximaal 12 gasten welke in de 6 ruime Meru tenten overnachten. Daarmee wordt een atmosfeer gecreëerd van een mobile tented camp met een combinatie van een rustieke en luxe uitstraling en toch met behoud van de stijl van een klassiek safari camp. De Meru tenten hebben en-suite faciliteiten inclusief een open “bucket” douche welke voor u gevuld wordt met warm water.

Met alleen maar deze natuurlijke grens, zijn de dieren vrij om tussen beide gebieden te migreren. Dat is waarom Sango Safari Camp een perfecte ligging heeft en op deze manier een perfecte gelegenheid om deze unieke en prachtige gebieden te verkennen.

Sango Safari Camp biedt tal van activiteiten aan: game drives in een open 4×4 safari auto in zowel Moremi GR als in Khwai concession area, guided bush walks en night game drives. De activiteiten zijn afhankelijk van het seizoen, weersomstandigheden en beschikbaarheid. Wandel en mokoro activiteiten kunnen mogelijk niet in het natte seizoen aangeboden worden gelet op de dichte begroeiing en veiligheid.

Een combinatie van permanent water, seizoensgebonden overstromingsgebieden, open graslanden, de beboste riviergebieden en drogere beboste gebieden vormen een leefgebied voor een grote diversiteit aan zoogdieren en vogels.

Boek uw verblijf bij Sango Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin