Savute Elephant Camp

Savuti

Savute Elephant Camp, Savuti *****+

Savute Elephant Camp ligt in Chobe National Park aan de oevers van de Savute Channel en vormt hiermee een fantastische uitvalsbasis om het Savuti gebied te verkennen.

Het Savute gebied staat bekend om een van de hoogste concentraties aan olifanten in Afrika. Het luxe kamp beschikt over twaalf safari tenten welke zijn gelegen onder rietgedekte daken en voorzien van airco.

Alle kamers hebben een ruime badkamer, een kleedkamer en een eigen terras met een comfortabele lounge. Vanaf uw privé terras kunt u kijken naar de dieren die de nabijgelegen waterhole bezoeken. Als activiteit worden game drives in de ochtend en late namiddag aangeboden.

De game drives worden uitgevoerd in open safari voertuig, die maximale comfort en veiligheid bieden. Onder begeleiding van een ervaren gids gaat u op zoek naar de grijze reuzen en de vele andere wilde dieren in Savute. In de nabijgelegen heuvels van de San zijn rotsschilderingen te bewonderen van de bosjesmannen.

Ook beschikt de directe omgeving van het kamp over een groot aantal vogels. Zeker wanneer Savute Channel na vele jaren van droogte weer water heeft. Savute Elephant Camp ligt formeel in Chobe Nationaal Park. Derhalve worden er geen wandelsafari’s uitgevoerd en worden activiteiten op een manier uitgevoerd die het broze ecosysteem van Savute beschermen.

Boek uw verblijf bij Savute Elephant Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin