Savute Under Canvas

Savuti

Savute Under Canvas, Savute ****

Savute Under Canvas van AndBeyond biedt een opwindende ervaring in het wildrijke Savute gebied in Chobe National Park en daarmee in een van de belangrijkste wildernis gebieden in de wereld tevens leefgebied van de grootste concentratie olifanten.

Savute Under Canvas is een semi-permanente tentenkampen. Daarnaast beschikt AndBeyond ook over Chobe Under Canvas en Moremi Under Canvas. het camp in Savuti ligt ideaal op privé camping midden in de bush. Daarmee wordt een exclusieve safari ervaring aangeboden.

Het kamp bestaat uit slechts vijf ruime luxe tenten in Hemingway stijl. Elke luxe tent beschikt over tweepersoonsbedden, en-suite badkamers, aparte flush toiletten en een bush douche die op het moment wanneer u het wenst, gevuld word met warm water.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn tevens ruim en comfortabel. Hier geniet u van uw maaltijden en aperitiefje en kunt u heerlijk relaxen in de schaduw onder het genot van een koel drankje.

Vanuit het avontuurlijke tented camp maakt u onder begeleiding van een professionele gids de game drives en wordt u zo dicht mogelijk bij de wilde dieren gebracht. In de volledig uitgeruste safari voertuigen zijn oplaadpunten voor digitale camera’s en apparatuur aanwezig.

In het kamp verzorgt het vriendelijke personeel heerlijke huisgemaakte maaltijden en traditionele bush diners. Wanneer het weer het toe laat geniet u van de maaltijden onder de rijke sterrenhemel. U gaat, zonder aan luxe te verliezen terug naar “back to basic” en terug naar de ziel van Afrika.

De eenvoud en de afgelegen ligging in de Afrikaanse wildernis bieden u als gasten de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te relaxen, ver weg van de hedendaagse drukte en gemakken en midden tussen de dieren.

Boek uw verblijf bij Savute Under Canvas bij Going Africa Safaris

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin