Seba camp

Okavango Delta

Seba camp, Okavango Delta *****

Seba Camp ligt aan de rand van een lagune en is omgeven door een weelderig bos in het hart van de Okavango Delta. Seba is een familie vriendelijke kamp waar ouders hun kinderen dichterbij de wonderen van de Afrikaanse wildernis kunnen brengen.

Seba Camp dient ook als onderzoeksstation voor onderzoek naar de olifanten en past harmonieus in het oude bos van majestueuze hardhouten bomen. De acht ruime en smaakvol ingerichte safaritenten die gebouwd zijn op houten platforms, bieden uitzicht op een lagune. De lagune wordt bewoond door een aantal nijlpaarden en een verscheidenheid aan vogels.

Het interieur van elke tent is individueel ontworpen en geïnspireerd door de cultuur van een van de vele stammen van Botswana. De tenten zijn uitgerust met en-suite badkamers, een privé veranda en hebben een prachtig uitzicht over de lagune en de passerende dieren. Ook is er de beschikking over twee familiekamers. Deze bestaan uit twee tweepersoonskamers verbonden door een gemeenschappelijke lounge. Voor de kinderen is er voldoende ruimte beschikbaar is er de beschikking over een boomhut en een verhoogde veranda met een privé zwembad en een zandbak.

De goed verlichte paden leiden naar de eetzaal, een bar en een lounge met een leeshoek die zich op een verhoogd platform bevinden met een spectaculair uitzicht. Het zwembad nodigt u uit om af te koelen en te ontspannen na de game drive.

De maaltijden worden geserveerd in de eetkamer en na een luxe diner kunt u met de gidsen en eventuele onderzoekers genieten van een cocktail bij het kampvuur en veel informatie uitwisselen c.q. vergaren over onder andere de olifanten.

In aanvulling op de enorme populatie olifanten, zijn er veel meer seizoensgebonden wilde dieren in de regio zoals; giraffen, zebra’s, impala’s, gnoes, lechwe en andere antilopen. Ook leeuwen komen ook voor en buffels worden soms gezien vanuit het kamp. Bet u een vogelaar? Het gebied herbergt meer dan 380 soorten. In de Botswaanse winter, is Seba Camp een zogenaamd waterkamp met als belangrijkste activiteiten een motorboot excursie en excursies per mokoro (een traditionele kano). Sportvissen is ook een optie.

Boek uw verblijf bij Seba Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin