Selinda Camp

Linyanti

Selinda Camp, Linyanti *****

Selinda Camp is een luxe, maar toch ingetogen kamp aan de oevers van de Selinda Spillway, die de Okavango Delta de wetlands, rivieren en uiterwaarden van de Linyanti- en Kwando gebieden met elkaar verbindt.

Het schaduwrijke Selinda Camp is gebouwd op houten platforms en biedt een uniek uitzicht op de kanalen, uiterwaarden en open savanne in de omgeving. Een omgeving die word onderbroken door een aantal fantastische palmboom eilanden. Om dit adembenemende uitzicht staat Selinda Camp bekend.

Het kamp beschikt over negen ruime safari tenten waarvan elk van de safari tenten is uitgerust met twee comfortabele bedden voorzien van luchtige muskietennetten die bijdragen tot de romantische sfeer.

Het rietgedekte dak van de luxe safari tenten zorgen er samen met de plafond ventilatoren en ventilatie openingen voor dat op warme dagen de tent lekker koel blijft. Verder zijn de luxe safari tenten voorzien van ruime en-suite badkamers die elk weer voorzien zijn van bad en stenen muren met klassiek ontworpen douches.

De activiteiten bestaan uit game drives in open safari voertuigen. De game drives mogen zowel overdag als na zonsondergang uitgevoerd worden. Afhankelijk van de waterhoogte is het mogelijk om op de lagune Zibadjanja een water activiteit te doen.

De beste tijd om in de Selinda regio het wild te observeren is vooral in het droge seizoen. Giraffen, bavianen, black-backed jakhals, olifanten, gnoes, cheeta’s, krokodillen, leeuwen, wilde honden, nijlpaarden, honing dassen, rietbok, roan- en sable antilopen en een verscheidenheid aan vogels kunnen worden gespot.

Voor de meer actieve gasten kunnen er activiteiten op aanvraag worden georganiseerd zoals korte wandelingen in de omgeving van het kamp, excursies per mokoro (traditionele kano’s) en vissen.

Boek uw verblijf bij Selinda Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin