Selous Impala Camp

Nyerere National park in Selous Game Reserve

Selous Impala Camp, Nyerere NP ****

Selous Impala Camp

Selous Impala Camp is een sfeervol camp gelegen aan de Rufiji rivier in het oosten van Selous Game Reserve. Met slechts 8 ruime en-suite tenten is Selous Impala Camp een kleinschalig camp.

De luxe gemeubileerde tenten staan op houten platforms en hebben allen een ruime privé veranda met uitzicht op de Rufiji rivier.

Daarmee biedt uw luxe tent veel privacy in de schaduw van palm- en tamarindebomen. De en-suite faciliteiten bestaan uit een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Naast het fraaie meubilair en een comfortabel bed is er een kleedruimte en zijn er een ventilator en kluisje aanwezig.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een grote veranda met bar, een restaurant en een zwembad met comfortabele stoelen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de rivier met haar zandbanken waarop regelmatig dieren te spotten zijn waaronder natuurlijk de nijlpaarden en krokodillen.

De game activiteiten bestaan game drives of bootsafari’s. Ook is het mogelijk om wandelsafari’s te maken. Tussendoor kunt u heerlijk relaxen aan het zwembad of op het terras, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de rivier.

Kortom, niets staat een prettig verblijf bij Selous Impala Camp in de weg.

Boek uw verblijf bij Selous Impala Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin