Shinde camp, Botswana

Okavango Delta

Shinde camp, Okavango Delta ****+

Shinde Camp is een magisch paradijs gezegend met een overvloed aan dieren in met een ligging in de Shinde privéconcessie.

Shinde Camp ligt in de schaduw van de oude jackal berrie, water figs en knob thorns bomen aan de rand van de permanente vlaktes van de Okavango Delta en wordt omringd door heldere waterwegen die de habitat van tal van vogels en wild vormen.

Shinde Camp beschikt over acht grote safari tenten. Elk van de tenten ligt op een eigen platform. De tenten zijn ingericht in een elegante Afrikaanse stijl en zijn voorzien van ramen van muskietengaas en beschikken over een eigen badkamer met een apart toilet.

De gemeenschappelijke ruimte van Shine Camp, dat bekend staat als de “Tree House”, strekt zich uit over verschillende niveaus. De eetkamer (rolstoeltoegankelijk) staat in verbinding met diverse lounges waarbij elke lounge uitkijkt op de Delta. De Boma aan de voet van het kamp wordt vaak gebruikt als een ontmoetingsplaats voor thee of een drankje in de middag en wanneer de zon onder is gegaan voor het kampvuur. Observeer de rijke sterrenhemel vanaf hier in het donker.

Verder beschikt Shinde Camp over een kleine souvenirwinkel en een zwembad aanwezig. Een deel van het kamp is de zogenaamde “enclave”. De enclave is een perfecte keuze voor gezinnen of kleine groepen. De enclave is een klein kamp in het kamp met een eigen privéterras, eetkamer en een eigen gastheer/gids.

De activiteiten bij Shine Camp bestaan uit gamedrives in een open safari voertuig. De game drives bieden een aantal van de beste wildlife viewing mogelijkheden buiten de Okavango Delta. Luipaarden en leeuwen worden regelmatig waargenomen. Verder kunt u de waterwegen van Shinde in een mokoro (een traditionele kano) of per motorboot bevaren en genieten van wandelsafari’s en van nachtelijke game drives. Langere tochten met een motorboot naar de broed kolonies van reigers, pelikanen en ooievaars in de Gadikwe lagune in het Moremi Game Reserve zijn mogelijk van augustus tot december.

Boek uw verblijf bij Shinde Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin