Simiya Luxury Camp

Serengeti en Ndutu

Simiya Luxury Camp, Serengeti - Ndutu ****

Simiya Luxury Camp (Exclusive Mobile Tented Camp) heeft in tegenstelling tot Kati Kati Camp geen permanente ligging maar volgt de migratie. Simiya Luxury Camp is verder met maar 9 tenten nog kleinschaliger en biedt nog meer het unieke gevoel midden in de natuur te leven. Simiya Luxury Camp staat dus ook garant voor een “Out of Africa” gevoel.

De 9 tenten zijn comfortabel ingericht en hebben allen en-suite faciliteiten. Net als bij dochter camp Kati Kati zijn de tenten voorzien van een prima bed met aangrenzende badkamer met douche en toilet. Ook in deze Simiya Luxury Camp douchet u onder een zogenaamde bucket shower waarbij het warme water voor de douche door de attente medewerkers van Simiya Luxury Camp wordt verzorgt.

In de dinertent van Simiya Luxury Camp worden heerlijke maaltijden geserveerd. Hoewel u dus midden in de bush verblijft, zal het u aan weinig ontbreken. Simiya Luxury Camp is een echte aanrader wanneer u optimaal van de Serengeti wilt genieten en dicht bij de migratie wilt verblijven.

Simiya Luxury Camp verplaatst zich een aantal keren per jaar afhankelijk van de periode, de regens en de migratie. Hiermee verhoogt u de kans om zo dicht mogelijk bij de migratie te overnachten en ze zodoende ook gemakkelijk te vinden. De verplaatsingen vinden over het algemeen als volgt plaats.

Midden december – mei: de migratie is in zuidelijk Serengeti en het Ndutu gebied.
Eind mei – juni: een deel van de migratie is in de omgeving van het Seronera gebied en centraal Serengeti om later door te trekken naar het noorden.
Eind mei – begin juli: een deel van de migratie trekt via de Western Corridor naar het noorden.
Oktober – begin november: de migratie komt terug in het noorden van de Serengeti vanuit de Masai Mara in Kenia.
Begin november – midden december: de migratie is in de omgeving van het Seronera gebied en centraal Serengeti.

Boek uw verblijf bij Simiya Luxury Camp bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag