Siwandu Camp

Nyerere National park in Selous Game Reserve

Siwandu Camp, Nyerere NP *****

Siwandu Camp

Siwandu Camp (voormalig Selous Safari Camp) ligt in Nyerere National Park in Selous Game Reserve. Nyerere NP is het meest wildrijke gebied van Selous GR en ligt in het zuiden van Tanzania.

Selous GR  is het grootste wildreservaat van Afrika en grote delen van dit wildreservaat zijn door mensen nog dauwlijk bezocht.Siwandu Camp ligt ideaal bij de Rufiji rivier en aan de oever van het Nzerakera meer en ver weg van massatoerisme. Daarmee heeft het gebied een grote aantrekkingskracht op de dieren.

Siwandu is omringd door bossen in het noordoostelijke deel van het reservaat. Een verblijf in Siwandu staat daarom garant voor een verblijf midden in de natuur en ver van de bewoonde wereld en andere camps. Dit alles niet zonder te kunnen genieten van maximale luxe en comfort.

Vanwege de ligging komt u tijdens een verblijf in Siwandu Camp weinig andere bezoekers van Nyerere NP tegen. Daarmee staat u merendeels alleen bij de dieren die u tegenkomt. Wie wil dat niet, deze unieke beleving van flora en fauna!

Siwandu Camp bezit in het totaal dertien tweepersoonstenten ieder op een houten platform en met veel privacy. Elke tent heeft een king-size bed, prachtig uitzicht, een ventilator boven uw bed, elektriciteit en een badkamer met een wasbak, kast en kleedruimte.

Een buitendouche en een veranda met veel privacy completeren het geheel. Alles is dus aanwezig om tussen uw activiteiten door heerlijk te relaxen en van uw privé veranda van de omgeving te genieten.

Vier van de dertien luxe tenten staan apart en vormen samen een private camp. Daarmee wordt nog meer privacy gecreëerd. Ideaal voor grote families of groepen. Een eigen zwembad en lounge/restaurant staan ook tot uw beschikking.

Siwandu Camp bezit verder twee gezamenlijke ruimtes welke ook op platforms staan. Vanuit de bar/restaurant en de comfortabele zitruimte met een kleine bibliotheek kunt u tijdens de hetere uren afkoelen in het zwembad.

Siwandu Camp beschikt over een uitstekende keuken, een goede bar waar u kunt kiezen uit een groot aanbod van goede wijnen en een uitstekend service niveau.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. vanwege de ligging, dicht bij de Rufiji rivier, zijn zowel wandelsafari’s als game drives mogelijk die afgewisseld kunnen worden met een bootsafari over de rivier.

Deze accommodatie is het meest aantrekkelijk om te boeken in combinatie met Jongomero Camp en Fanjove Island. Dit levert de meest gunstige prijscombinatie op in een luxe segment.

Boek uw verblijf bij Siwandu Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin