Somalisa Camp

Hwange National Park

Somalisa Camp, Hwange NP ****+

Somalisa Camp ligt in het hart van het Hwange National Park, dat bekend staat als het land van de reuzen. Dit komt door de grote kuddes olifanten die Hwange NP rijk is.

Somalisa camp is een authentiek bush camp met een mix van oude Afrikaanse charme en elegantie en biedt een exclusieve safari ervaring. Somalisa ligt op een prachtige locatie en weggestopt op een acacia eiland langs de rand van een oude seizoensgebonden vlakte. Hiermee beschikt het over een adembenemend uitzicht over de savanne van de Kennedy Vlei.

Het kleinschalig luxe camp beschikt over zes elegant ingerichte canvas tenten met en-suite badkamers welke voorzien zijn van flush toilet en romantische een alfresco bush douche.

Het decor brengt u terug naar het oude koloniale tijdperk en de oude strijders die oude verhalen uit alle uithoeken van Afrika willen vertellen. De prachtige gemeenschappelijke ruimte grote ruimte en het zwembad kijken uit op de vlakte waar grote aantallen dieren samenkomen die een prachtig schouwspel van de natuur bieden.

Somalisa Camp maakt gebruik van zonenergie zodat het u niet ontbreekt aan de passende luxe zonder dat de directe omgeving daarmee negatief wordt beïnvloed. De lounge en de eetruimte vormen de gemeenschappelijke ruimte en worden door smalle paden, welke ook gebruikt worden door olifanten, verbonden met de individuele luxe tenten.

Activiteiten bestaan uit wandelingen onder leiding van gekwalificeerde en enthousiaste gidsen die hun kennis en liefde voor de bush graag met u te delen, game drives (eventueel met spot verlichting). Verder is het mogelijk om dieren van dichtbij te bewonderen vanuit zogenaamde “hides”.

Dieren die hier voorkomen zijn onder andere de olifant, kudu, sable antilopen, zebra’s, gnoes, gemsbok, de zeldzame en bedreigde roan antilopen, buffels, giraffen, witte neushoorns, leeuwen, luipaarden en hyena’s. Tijdens het regenseizoen, is de Kennedy Vlei bezaaid met flamboyante kleuren van seizoensgebonden wilde bloemen die verschijnen wanneer de eerste regens beginnen.

Boek uw verblijf bij Somalisa Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin