Somalisa Expeditions

Hwange National Park

Somalisa Expeditions, Hwange NP ****

Somalisa Expeditions is een authentiek safari camp voor een juiste safaribeleving in Hwange National Park.

Somalisa Expeditions ligt in het hart van Hwange National Park in een eigen concessie en niet ver van de twee zuster Somalisa camps maar toch met veel privacy. Hwange NP staat, door de grote aantallen olifanten, bekend als het land van de reuzen.

Als een exacte replica van het oorspronkelijke Somalisa Camp wat in 2016 geheel verbouwt en vernieuwd is, biedt Expeditions een van de meest authentieke manieren om een uitzonderlijke wildlife beleving te ervaren. Somalisa Expeditions is gelegen onder een fraai acaciabos aan de rand van een seizoensgebonden vloedvlakte en in het hart van het grootste en meest geliefde nationale park van Zimbabwe.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een lounge en eethoek welke zijn gelegen op verhoogde terrassen en met uitzicht op een klein zwembad. De talrijke olifanten maken, op het heetst van de dag, ook graag gebruik van het zwembad om uit te drinken.

Voor het zwembad is ook een waterhole gelegen. Deze waterhole is een zeer populaire plek voor families olifanten voor een Rendevous met andere families, maar vooral om te genieten van een modderbad. Uitstekende momenten om close-ups te maken van deze majestueuze dieren.

Somalisa Expeditions beschikt verder over zes elegant ingerichte safari tenten. Elk van de tenten beschikt over een eigen badkamer inclusief toiletten en stromend water.

De activiteiten bestaan uit wandelingen die door gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen begeleid worden en die hun kennis en liefde van de bush graag met u delen. Verder maakt u (night) game drives om dieren zoals de olifant, kudu, sable antilope, zebra, wildebeest, gemsbok, de zeldzame Roan antilope, buffels, giraffen, leeuwen, luipaard, hyena en vele andere wildsoorten te spotten.

Boek uw verblijf bij Somalisa Expeditions bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin