Splash Camp, Botswana

Okavango Delta

Splash Camp, Okavango Delta ****+

Splash Camp is het nieuwe camp van Kwando safaris en ligt in het hart van de Okavango Delta in een prive consessie.

Splash Camp biedt een zeer ontspannen, vriendelijke en authentieke sfeer. Het gebied staat al lang bekend als Splash vanwege de noodzakelijke water-crossings om in dit gebied te komen.

De concessie grenst voor 30 km aan het beroemde Moremi Game Reserve en het gebied beschikt over het permanente water van de Okavango Delta, seizoensgebonden overstroomde vlaktes en droge gebieden.
De permanente waterwegen en eilanden bieden de perfecte delta-ervaring en dit gebied wordt gezien als een van de beste in Botswana voor het bekijken van wild en het ondernemen van de diverse activiteiten.

Het kamp beschikt over 12 kamers welke zich rond een zogenaamde “pan” bevinden en zijn elk voorzien van een privé deck. Dieren worden het hele jaar door aangetrokken tot de directe omgeving van de lodge.
Elke kamer van Splash Camp heeft bovendien een eigen veranda met ligstoelen. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

De gemeenschappelijke ruimte is eenvoudig doch elegant ingericht met moderne meubels die de sfeer van het kamp aanvullen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaand uit een zwembad, een bar en een lounge, evenals een oriëntatieruimte en een kleine souvenirshop.

Voor de gemeenschappelijke ruimte, in de richting van de “pan”, bevindt zich de vuurplaats waar elke dag een licht ontbijt wordt geserveerd voordat u op een game drive gaat of delneemt aan een van de andere  activiteiten en waar na het diner gelegenheid is om de enerverende dag af te sluiten met het vertellen of aanhoren van mooie verhalen of ervaringen.

Boek uw verblijf bij Splash Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin