Stanley Safari Lodge

Livingstone

Stanley Safari Lodge, Livingstone ****+

Stanley Safari Lodge met een Afrikaanse nostalgische sfeer ligt dicht bij de Victoria watervallen in Zambia.

Vanuit deze setting heeft u uitzicht op de door de waterdamp gevormde wolken boven de watervallen. De lodge ademt de historie van Henry Stanly en Dr. Livingstone uit en wordt vaak gebruikt aan het begin of het einde van een safari in Zambia of Botswana.

De luxe accommodatie van Stanley Safari Lodge bestaat uit tien cottages waarvan vier suites en zes kamers met elk een eigen atmosfeer en waarvan sommigen half open zodat u in de buitenlucht en toch beschut slaapt in een omgeving die u in de bush doet wanen en met bijbehorende geluiden.

Een fantastische zonsondergang maakt het beeld compleet. De faciliteiten bestaan uit een Afrikaans ingerichte eetkamer, een wijnkelder, een lounge met open haard, een voor het hoofdgebouw gelegen zwembad, een bibliotheek en een bar. Vanuit Stanley Safari Lodge is het makkelijk om diverse activiteiten te ondernemen.

Een bezoek aan de watervallen zal op de meeste lijstjes met activiteiten niet ontbreken. Een bezoek aan Mosi-Oa-Tunya National Park om een gamedrive of wandelsafari te maken, een vlucht boven de watervallen per helikopter of ultra-light vliegtuigje, een bezoek aan een lokaal dorp, raften op de Zambezi of bungee jumpen. Dit zijn slecht een paar mogelijkheden die er geboden wordt.

Boek uw verblijf bij Stanley Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Stanley Safari LodgeStanley Safari Lodge
Stanley Safari LodgeStanley Safari Lodge
Stanley Safari Lodge Stanley Safari Lodge

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin