Stanley's camp

Okavango Delta

Stanley´s camp, Okavango Delta *****

Stanley’s Camp ligt in een 100.000 hectare grote privé concessie in de Okavango Delta welke grenst aan het zuidelijke deel van het Moremi Game Reserve.

De concessie waarin Stanley’s Camp ligt is onderdeel van een gemeenschap waar het kamp nauw mee samen werkt aan het belang van bewustwording en noodzaak van natuurbehoud en tegelijkertijd het aanbieden van een verscheidenheid aan safari activiteiten.

Stanley’s Camp bestaat uit acht elegant ingerichte safaritenten. De ruime tenten doen denken aan het Afrikaanse verleden. Handgemaakte bedden met fijn linnengoed, antieke meubels en oosterse tapijten die u terugbrengen naar Afrika in de 19e eeuw. De tenten hebben de beschikking over een eigen badkamer en een eigen balkon met hangmatten en comfortabele stoelen om te ontspannen in de Afrikaanse zon. De gemeenschappelijke ruimte van is op een verhoogd platform rondom een enorme sausage tree gebouwd en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende vlaktes.

Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden waaronder game viewing mogelijkheden in de verschillende habitats. Game drives in open safari voertuigen gedurende de dag en na zonsondergang en begeleide wandelsafari’s worden door de lodge aangeboden. Afhankelijk van het seizoen is er ook de mogelijkheid om mokoro (traditionele kano) excursies te maken. Een uniek hoogtepunt tijdens uw verblijf is de ontmoeting met “semitamme” Afrikaanse olifanten. In het gezelschap van de olifanten maakt u een korte wandeling en opkijken naar de grijze reuzen en het communiceren met hun in hun natuurlijke omgeving is een prachtige ervaring. Houd er rekening mee dat deze activiteit als een optionele activiteit geboekt moet worden. Vroeg reserveren is aan te raden.

Boek uw verblijf bij Stanley’s Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin