Tafika Camp

South Luangwa NP

Tafika Camp, South Luangwa NP ****

Tafika Camp is het basiskamp van Remote Africa Safaris en de eigenaren John en Carol Coppinger die tevens de managers zijn.

Tafika biedt een comfortabele en gastvrije familiesfeer in de fraaie natuur van South Luangwa. Vanuit het kamp heeft u uitzicht op de Luangwa rivier in de buurt van de Nsefu sector.

Tafika kunt u bereiken via een transfer van twee uur over de weg vanaf Mfuwe of via een vlucht naar Mwanya Airstrip. De airstrip ligt op ongeveer 10 minuten van het kamp en het luxe bush camp is bekroond met een niveau 3/4 Meerkat Rating.

Als activiteit worden game drives aan. Deze worden zowel overdag als na zonsondergang in South Luangwa aangeboden. Andere activiteiten zijn begeleide wandelsafari’s, micro light vluchten, mountainbike tochten en een bezoek aan een cultureel dorp.

Een aantal van deze laatste activiteiten worden natuurlijk niet in South Luangwa NP uitgevoerd maar in de Game Management Area net buiten het nationale park.

Er is de beschikking over zes ruime chalets en biedt daarmee wordt aan maximaal 12 gasten plaats geboden. De chalets zijn gemaakt van natuurlijk materialen zoals riet en hout en liggen elk in de schaduw van reusachtige lead wood bomen. Elke chalet beschikt over een en-suite badkamer met open buitendouches waardoor u heerlijk onder de sterren kunt douchen.

De gemeenschappelijke ruimte ligt tussen de bomen en bestaat uit een lounge, een bar en een eethoek. Tevens beschikt de gemeenschappelijk ruimte over een hoog rieten dak. Hiermee wordt een gevoel van ruimte gecreëerd en is het op het heetst van de dag heerlijk koel. Vanuit het camp heeft u vanaf uw chalets en de gemeenschappelijke ruimte mooie vergezichten over de Luangwa rivier.

Boek uw verblijf bij Tafika Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin