Takwela Camp, Zambia ****

North Luangwa National Park

Takwela Camp, North Luangwa ***+

Takwela Camp

Het in juli 2019 geopende Takwela is het nieuwste kamp van Remote Africa Safaris in North Luangwa National Park.

Takwela ligt op een privé concessie in de Musalangu Game Manangement Area van North Luangwa National Park waar de Luangwa rivier en de Mwaleshi rivier samenvloeien. Daarmee beschikt Takwela over een prachtig uitzicht over een hippo pod en aan alle zijden een ongerepte bush.

Takwela biedt een intieme wildernis ervaring en de zeldzame kans om een ​​prachtig en onontgonnen gebied van North Luangwa te ontdekken. Het kamp bestaat uit slechts vier en-suite chalets welke zijn voorzien van onder meer: oplaadbare ventilatoren, buiten douches en flush toiletten en USB-laders.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een loungeruimte in de open lucht, een hide bij de waterhole, een uitkijkpunt en sundowner-plek met uitzicht op de samenvloeiing van de rivieren en diens bewoners de nijlpaarden. Verder is er een gemeenschappelijke plek waar gedineerd wordt. Privé dineren is op aanvraag mogelijk.

De activiteiten die worden aangeboden zijn game drives, night drives of wandelsafari’s. De open game drive auto biedt maximaal plaats aan 4 personen.

U bereikt Takwela via een korte chartervlucht vanuit South Luangwa naar Mwaleshi Airstrip.

Boek uw verblijf bij Takwela Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin