Tandala Tented Camp

Ruaha National Park

Tandala Tented Camp, Ruaha NP **+

Tandala Tented Camp is een eenvoudig eco-vriendelijk tentenkamp met uitzicht op de Mdweka rivier en ligt op 12 kilometer van de gate van Ruaha NP.

De verschillende waterholes rondom Tandala trekken veel wilde dieren aan welke u vanaf uw veranda kunt observeren. De wilde dieren bewegen zich vrij en frequent door het kamp. Lokale “Masai warriors” begeleiden u daarom tussen uw tent en de gemeenschappelijke ruimtes.

Het kamp bestaat uit 11 safari tenten. Elke tent is gebouwd op een verhoogd houten platform met een groot overdekt verandadek met zithoek. Vanaf de veranda heeft u uitzicht op de omgeving en de waterholes.

De tenten zijn voorzien van muskietengaas en zijn eenvoudig ingericht met comfortabele bedden en een kleine schrijftafel. Verder zijn er en-suite voorzieningen zoals een toilet, wastafel en een doucheruimte.

De gemeenschappelijke ruimte is overdekt met een grote rietenkap en biedt rondom uitzicht op het reservaat. In de gemeenschappelijke ruimte zijn een bar, een lounge met comfortabele sofa’s en diverse zithoeken aanwezig.

Het ontbijt en de lunch worden onder een acaciaboom geserveerd. Het diner wordt geserveerd in het restaurant waarbij de maaltijden gebaseerd zijn op basis van de internationale keuken aangevuld met lokale gerechten.

Het zwembad ligt op een verhoogd dek en is voorzien van ligstoelen. Olifanten zijn regelmatige bezoekers van het zwembad.

Als activiteiten worden aangeboden; een bezoek aan een Masai Boma, wandelsafari’s en game drives.

Nadeel: Vanwege de ligging buiten het park, is het niet mogelijk om tijdens het mooiste licht in de ochtend en namiddag in het park te zijn.

Boek uw verblijf bij Tandala Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin