Tena Tena camp, Zambia

South Luangwa NP

Tena Tena camp, South Luangwa NP ****

Tena Tena camp ligt afgelegen op de oever van de Luangwa River.

Tena Tena Camp ligt in South Luangwa National Park ingeklemd tussen de Luangwa River en een prachtige lagune.

Ingrediënten waar een groot aantal dieren als een magneet naartoe worden getrokken. Eigenlijk hoeft u Tena Tena niet te verlaten om wilde dieren te spotten.

Het kleinschalige kamp, met zes luxe ingerichte tenten, ligt genesteld onder een dicht bos van mahoniebomen in de afgelegen Nsefu-sector van het South Luangwa National Park.
Daarmee ligt Tena Tena in een van de meer exclusieve game drive-gebieden.

De zes en-suite tenten bieden aan maximaal 12 personen plaats en zijn voorzien van een en-suite buitendouche en een verhoogd privé terras met zitje. De tenten beschikken over veel privacy en het ontwerp is zo gemaakt dat elke tent op een fraaie wijze opgaat in de natuurlijke omgeving.

De gemeenschappelijk ruimte bestaat uit een restaurant en bar annex lounge waar u door middel van diverse zitjes samen met de gids, onder het genot van een drankje, kunt terugkijken op de gemaakte activiteiten en belevenissen. Na deze reflectie geniet u van een heerlijk diner welke wordt opgediend onder de sterren op de oever van de Luangwa River.

De activiteiten bestaan uit game drives, wandelsafari’s onder begeleiding van een professionele gids en een bezoek aan een lokaal dorp.

Tena Tena betekend in de lokale taal ‘tijdelijk thuis’. U zult tijdens en na uw verblijf bevestigen dat dit de juiste naam is voor het juiste kamp.

Boek uw verblijf bij Tena Tena camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin