The Elephant Camp

Victoria Falls

The Elephant Camp, Victoria Falls *****

The Elephant Camp ligt op een privé concessie welke aan de ene kant grenst aan de Masuwe rivier en aan de andere kant aan de Zambezi kloof.

Vanuit De accommodatie heeft u een fraai uitzicht over de bush en de op de adembenemende spray van de Victoria Watervallen. De spectaculaire kloof waar de Zambezi rivier zicht een weg doorheen baant scheidt Zimbabwe van Zambia.

The Elephant Camp is een luxe en intieme tented lodge binnen handbereik van Victoria Falls en alle attracties en activiteiten daar te maken zijn. Maar het kamp ligt afgezonderd van alle drukte op een eigen Private Game Reserve. Zelfs hier heeft u dus nog steeds de kans wildlife te zien.

De accommodatie biedt exclusieve suites aan en is geschikt voor slechts 18 gasten in zeer 9 luxe safari tenten.

Alle suites kijken uit op de kloof en over de bush en zijn voorzien van een privé terras met klein zwembad, een privé lounge, airconditioning en muskietennetten en ventilatoren, minibar en koffie- en thee station.

De en-suite faciliteiten omvatten een bad en een binnen- en buitendouche, zodat u onder de rijke sterrenhemel van Zimbabwe kunt douchen.

Er wordt een interactie met wilde dieren aangeboden. In het bijzonder de olifant encounter in het Wild Horizons Wildlife Sanctuary. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om de olifanten in het Wild Horizons Elephant Sanctuary te ontmoeten.

Alle andere activiteiten die worden aangeboden in Victoria Falls en de Spa behandelingen zijn beschikbaar tegen extra kosten en kunnen ter plekke worden geboekt.

Boek uw verblijf bij The Elephant Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin