The Hide Safari Camp 

Hwange NP

The Hide Safari Camp, Hwange NP ***+

The Hide Safari Camp bevindt zich in het grootste wildreservaat in Zimbabwe zijnde Hwange National Park.

Met 14.650 km² beschikt Hwange National Park over voldoende ruimte voor veel wilde dieren. Met 108 verschillende soorten zoogdieren, heeft Hwange National Park het tweede hoogste aantal zoogdieren binnen een nationaal park in de wereld. Met 400 geregistreerde vogelsoorten speelt Hwange ook een voorname rol. Het park is vernoemd naar de Afrikaanse Chief, “Hwange”.

The Hide Safari Camp is bij uitstek geschikt voor maximaal 16 gasten en streeft er naar u de ultieme Afrikaanse safari te geven in een comfortabele en ontspannen omgeving. Velen beschouwen The Hide Safari Camp als een Afrikaans vakantiehuis.

Bij The Hide Safari Camp verblijft u in comfortabele ingerichte tenten, elk met een eigen badkamer bestaande uit warm water douches, wastafels en toiletten en voorzien zijn van  tweepersoons bedden of twee eenpersoonsbedden.

Elke luxe tent bij beschikt over een eigen veranda met uitzicht op de waterhole welke direct voor het kamp is gelegen en ‘s-nachts verlicht is. De waterhole heeft veel aantrekkingskracht op de dieren waardoor een grote verscheidenheid aan wilde dieren kan worden gezien in de directe omgeving.

Dieren zoals olifanten, leeuwen, neushoorns, buffels, giraffes, etc…. worden regelmatig gespot. Bij de waterhole is ook een verborgen hide in de vorm van termietenheuvel. Vanaf deze plek kunt u de dieren helemaal van dichtbij en in alle veiligheid bewonderen.

Game drives en wandelsafari’s zijn de overige activiteiten die onder begeleiding van ervaren gidsen worden aangeboden. Het kamp is een prachtige accommodatie met ruime tenten. Echter kleeft er wat ons betreft ook een nadeel aan deze accommodatie waardoor een deel van het bush gevoel verloren kan gaan.

Er ligt namelijk niet ver van de accommodatie een spoorlijn waar dagelijks enkele lange treinen overheen rijden. Dit is goed te horen. Ook in de nacht. Zelf hadden we de ervaring tijdens een wandelsafari minuten lang de trein te horen. Een stukje van het gevoel in de Afrikaanse wildernis te zijn, gaat dan wel verloren. Going Africa Safari wil graag dat u dat op moment van boeken weet en niet op het moment dat u er mee geconfronteerd wordt.

Boek uw verblijf bij The Hide Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin