Thornicroft Lodge

South Luangwa NP

Thornicroft Lodge, South Luangwa National Park ***

Thornicroft lodge is een schitterende nieuwe lodge in het hart van Afrika’s meest ongerepte wild en natuur gebied, is op 1 juli 2009 geopend.

Thornicroft Lodge biedt u de mogelijkheid om in het mooiste wildreservaat van Afrika een onvergetelijke safari vakantie te beleven. Thornicroft Lodge ligt aan de oever van de Luangwa rivier, tegenover het South Luangwa National park. De lodge bestaat uit 10 uiterst comfortabele chalets met veranda die alle een schitterend uitzicht hebben op de Luangwa River. Daarnaast bevinden zich in het imposante hoofdgebouw de dining, de bar, de lounge en op steenworp afstand een gezellig zwembad.

Thornicroft lodge biedt u 2 maal daags safari’s aan in het Nationale park die geleid worden door onze ervaren gidsen. Wildlife is in Thornicroft Lodge dichterbij dan u ooit kon dromen: nijlpaarden, krokodillen en watervogels zijn altijd te zien in de rivier of zonnend op de rivieroever. In de namiddag is er een kans om olifanten te zien drinken of een bad te nemen. Soms steken ze de rivier over naar het nabij gelegen dorp om naar sappige groene bomen en fruit te zoeken. Dat ze onderweg een bezoekje aan de lodge brengen is eerder regel dan uitzondering.

Dit is het echte ongerepte Afrika!

Boek uw verblijf bij Thornicroft Lodge bij Going Africa Safaris

Thornicroft lodgeThornicroft lodge
Thornicroft lodgeThornicroft lodge

<width=”560″ height=”340″></width=”560″>

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin