Three Rivers Camp, Zambia

South Luangwa National Park

Three Rivers Camp, South Luangwa NP ****

Three Rivers Camp

Three Rivers Camp is een luxe tentenkamp van Kafunta Safaris en grenst aan het nationale park in het zuidoostelijke deel.

Het kamp ligt op ongeveer twee uur rijden ten zuiden van Kafunta River Lodge en ongeveer drie uur rijden vanaf Mfuwe Airport. Three Rivers ligt op een plek waar de rivieren de Luangwa, Kapamba en Lusangazi samenkomen.

Three Rivers beschikt over vijf luxe safaritenten gelegen onder schaduwrijke sausage trees. Drie van de tenten kijken uit op de wildrijke “oxbow” lagune. De andere twee tenten bieden uitzicht op de Luangwa rivier. De tenten zijn ver uit elkaar geplaatst en bieden veel privacy. Wilde dieren trekken regelmatig door het kamp.

Naast elke tent staat er een privé sleep-out voor wanneer u de nacht onder de sterren wilt slapen. Deze kunt u veilig bereiken via een loopbrug. Hiermee wordt tevens een ruim uitkijk platvorm gecreëerd.

De tenten zijn en-suite met een halfopen badkamer voorzien van een binnen- en buitendouche. Verder zijn de tenten voorzien van een klamboe met plafondventilator. Doormiddel van zonnepanelen wordt voorzien in de elektriciteit.

De gemeenschappelijk ruimte, bestaande uit een elegante lounge en bar, biedt grenzeloze uitzichten op zowel de Luangwa als de Kapamba-rivier. Nijlpaarden zonnebaden er graag op het witte rivierzand. Er is een grote kampvuurplaats en de mogelijkheid om onder de sterren te dineren.

In het kamp is er verder een waterhole die de wilde dieren van water voorzien.

De activiteiten bestaan uit game drives.
TIP: Voor de gasten die Three Rivers Camp combineren met Island Bush Camp, raden we aan om tussen beide kampen te wandelen.

Three Rivers bereikt u via een lijnvlucht vanuit Lusaka of tijdens het hoogseizoen een directe vlucht vanuit Jeki of Royal airstrip mocht u Lower Zambezi combineren. Ook is het mogelijk om via een lijnvlucht met Ulendo Air vanuit Lilongwe aan te vliegen of om (vaak duurdere) chartervluchten te organiseren.

Boek uw verblijf bij Three Rivers Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin