Tongole Wilderness Lodge

Nkhotakota Wildlife Reserve

Tongole Wilderness Lodge, Nkhotakota WR *****

Tongole Wilderness lodge ligt in het Nkhotakota Wildlife reserve aan de oevers van de Bua River.

Nkothakota WR ligt op ongeveer een uur rijden van Lake Malawi en is nog nagenoeg onontdekt. Het landschap van het oudste en tevens grootse reservaat van het land geeft u het gevoel dat zich u te midden van de wildernis bevindt. Het landschap wordt gekenmerkt door een heuvelachtig terrein en een rijke vegetatie met als bewoners een verscheidenheid aan zoogdieren en vogelsoorten.

Tongole Wilderness Lodge ligt diep verscholen in dit wildlife gebied en biedt uitzicht op de prachtige Bua River. Een verblijf in deze afgelegen lodge is een bijzondere ervaring en is uiterst geschikt voor diegene die het echte wildernis gevoel wil ervaren.

De vijf suites van Tongole beschikken over een klamboe, een en-suite badkamer met bad en douche en een balkon inclusief zitje. Vanaf het houten privé terras heeft u een prachtig uitzicht over de rivier en het omliggende bos.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een restaurant, lounge, bar en zwembad. De lodge beschikt over een zeer goede keuken welke al meerdere keren een prijs heeft gewonnen.

Voor de meer avontuurlijke gasten, is het mogelijk om tijdens uw verblijf een nacht in de bush door te brengen. Tijdens deze fly-camp ervaring overnacht u in een klamboe- of koepeltent. Vooraf reserveren is noodzakelijk

Het ruige terrein wordt doorkruist door een aantal rivieren. Dieren zoals olifanten, antilopen, apen en andere dieren worden, ondanks de vaak dichte begroeiing, vaak gezien. Er komen hier ook leeuwen, luipaarden en buffels voor, maar deze dieren worden minder gespot.

Activiteiten bij Tongole bestaan uit wandelsafari’s, kanoën en het spotten van vogels.

Boek uw verblijf bij Tongole Wilderness lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin