Toro Lodge

Chobe National Park - Kasane

Toro Lodge *+

Toro Lodge ligt aan de oever van de Chobe rivier en op een grondgebied van 2,7 hectare aan de oever van de Chobe rivier en is daarmee zeer goed gelegen en heeft een fantastisch uitzicht over de rivier en op de Impalila Island.

Toro is gelegen in de meest noordelijke hoek van Botswana en op slechts 70 kilometer van de Victoria Watervallen en op een paar minuten rijden van Kasane – de poort naar Chobe National Park en een van de belangrijkste game viewing gebieden in Botswana.

Toro Lodge is een prachtige budget accommodatie om te ontspannen en te genieten van de zonsopgang en zonsondergang boven de machtige Chobe rivier. Toro Lodge biedt comfortabele en betaalbare accommodaties aan bestaande uit 30 chalets en appartementen met en-suite douches, kamers met airconditioning en en-suite bad en douche en een luxe camping met privévoorzieningen, stopcontacten, warm en koude douche, wastafels en open haarden.

Verder is er de beschikking over drie 3 verschillende soorten accommodaties. In de gemeenschappelijke ruimtes is een zwembad aanwezig waar u kunt ontspannen tijdens de hitte van de dag.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden zoals: boottochten, vis excursies, game drives in het Chobe National Park en dagtrips naar Victoria Falls of de lokale krokodillenboerderij of het slangenpark. Vooral tijdens de sunset cruises waarbij u de mogelijkheid heeft om Sedudu Island te bezoeken en grote aantallen nijlpaarden, buffels en overstekende olifanten te spotten. Een cruise die eindigt met een zonsondergang die de Chobe Rivier goud doet kleuren.

Boek uw verblijf bij Toro lodge bij Going Africa Safaris

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin