Track and Trail River Camp 

South Luangwa NP

Track and Trail River Camp, South Luangwa NP ***+

Track and Trail River Camp ligt op een top locatie aan de oever van de Luangwa Rivier in Zambia en op slechts vijf minuten afstand van de ingang van het South Luangwa National Park.

Dit park staat bekend als een van de laatste ongerepte natuurgebieden van Afrika. ‘The Real Africa’, waar menselijke zintuigen écht tot leven komen.

Het kamp is gespecialiseerd in het organiseren van (foto)safari’s per open terreinwagen (game drives). Voor de meer avontuurlijk gasten zijn wandelsafari’s te voet mogelijk.

Te voet door de wildernis geeft een totaal andere dimensie aan uw safari. Een wandelsafari kan slechts in het droge seizoen gemaakt worden. Na een inspannende dag in de bush is het bij Track and Trail River Camp ideaal ontspanning.

Een koele duik in het geriefelijke zwembad (met zicht over de rivier) of een behandeling in de speciaal ingerichte ruimte voor aromatherapie en massage… Of gewoon heerlijk genieten en relaxen bij uw eigen fraaie chalet.

Vanuit de chalets heeft u uitzicht over de Luangwa Rivier en haar bewoners. De inrichting in African-style is eenvoudig doch zeer comfortabel en met typerende Afrikaanse details.

In de gezellige lounge, bar en dining area komt de inwendige mens volledig aan z’n trekken. Verder is er de beschikking over een zeer goede keuken.

Track & Trail River Camp doet er alles aan om het u als gast naar de zin te maken.

Persoonlijke wensen en privacy staan hoog in hun vaandel om uw verblijf bij Track and Trail River Camp zo aangenaam mogelijk te maken.

Boek uw verblijf bij Track and Trail River Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen TripAdvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin