Tubu Tree camp

Okavango Delta

Tubu Tree camp, Okavango Delta *****

Tubu Tree Camp ligt in het westen van de Jao concessie. De Joa concessie is een privéconcessie van 60.000 hectare groot en grenst aan Moremi Game Reserve in Okavango Delta.

Tubu Tree Camp ligt in het westen van een groot eiland genaamd Hunda. Hier treft u een breed scala van vegetatie aan van het droge Kalahari Sands tot Mopane bossen langs de waterwegen in de meer waterrijke gebieden.

Het kamp beschikt over 5 luxe safari tenten elke gelegen op houten platforms. Elke tent heeft een en-suite badkamer en een extra buitendouche die het mogelijk maakt om in de open lucht en onder de sterren te douchen. Het eetgedeelte, de bar en de lounge vormen de gemeenschappelijk ruimtes en zijn met elkaar verbonden door loopbruggen.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden elk een spectaculair uitzicht over de vlaktes en beschikt verder over een klein zwembad dat voor verkoeling zorgt tijdens de heetste momenten van de dag.

Er worden zowel land- als water activiteiten aangeboden. De water-activiteiten zijn afhankelijk van het waterpeil van de Okavango Delta. De game drives worden gedurende het hele jaar door in open safari voertuigen uitgevoerd en staan onder begeleiding van professionele gidsen. De game drive worden ook na zonsondergang gemaakt waardoor u kans heeft om de minder vaak geziene dieren te spotten. Daarnaast worden ook wandelsafari’s aangeboden onder begeleiding van een gewapende gids.

Tijdens de jaarlijkse overstroming van mei tot december zijn er boottochten, vissen en excursies per mokoro (traditionele kano) mogelijk. Een verscheidenheid van wilde dieren kunnen worden waargenomen in deze regio waaronder; olifant, buffel, leeuw, luipaard, cheeta, wilde honden, giraffe, zebra, reedbuck en impala’s.

Boek uw verblijf bij Tubu Tree Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin